En uygun kuruyemiş nasıl alınır?

En uygun kuruyemiş nasıl alınır?

En uygun kuruyemiş direk üreticinin web sitesinden satın alınır. Pazaryerleri satılan üründen %15-%20 arası komisyon almaktadır. Komisyon aldığı için satıcı maliyetine %15 satış fiyatına eklemektedir. Ürün satış fiyatı 100 TL ise komisyon eklendiğinde 115 TL tarafınıza yansıtılmaktadır.

Pazaryerlerinin kuruluş amacı güvenilir satıcıları ortak bir çatı altında toplamak ve belirli bir komisyon karşılığından ürünlerini satmaktır. Pazaryerleri trafik çektiği için bu ürünlerin de satışı kolay olmakta ve bundan dolayı Pazaryerleri tercih edilmektedir.

Tüketici ürün alırken %15 komisyon oranına da para verdiğini bilmesi gerekmektedir. Bu maliyet ise satıcılar tarafından tüketiciye yansıtılmaktadır. Bir ürün alıyoruz garantisi pazaryeri fakat bunun için %15-%20 komisyon ödemeye değer mi? sorusu aklınıza takılıyorsa kuruyemiş ve kuru meyve alanında kurmuş olduğumuz kuryemis.com size yardımcı olacaktır.

Kuruluş amacımız tüketicinin pazaryerlerine ödediği %15-%20 komisyon oranının tüketicinin cebinde kalmasını hedeflemektedir. Kendi oluşturduğumuz altyapı ile komisyon oranınızı %0'a indiriyoruz. Sizlere 100 Türk Lirasına mal ettiğimiz ürünü 115 Türk Lirasına satmayı değil 100 TL e kaliteli ürün sunup 15 Türk Lirasının cebinizde kalmasını hedefliyoruz.

Kaliteli Hizmet uygun fiyat anlayışı ile çıktığımız bu yolda en uygun kuruyemiş fiyatları ile tüketicilerimizi memnun etmek temel prensibimizdir. Kuryemis.com ailesi olarak tercihinde daima bizi ön sırada tutan kuruyemiş tüketicilerine teşekkür ederiz.